"Villa Felderhof in de Achterhoek". Zo noemde één van onze gasten het hotel

Lees alle reacties »

Faciliteiten

Alles voor een onvergetelijke ervaring. Het hele KinderZorgHotel is ingericht op niet alleen een zorgeloos verblijf, maar vooral ook op het bieden van een onvergetelijke ervaring voor zieke kinderen, hun broertjes en zusjes en hun ouders. Zelfs als het Hollands slecht weer is, moeten een paar dagen in het KinderZorgHotel van het ene feest naar het volgende hoogtepunt leiden.

Verrassingen overal

De faciliteiten daarvoor zijn in overvloed aanwezig. Naast de specifieke speelruimten is de totale boerderij zo riant opgezet en zo verrassend ingedeeld dat ook de ‘gewone’ ruimten steeds weer uitnodigen tot genieten. Waar je ook terecht komt, steeds is er weer een verrassing te ontdekken.

Ontdekkingstocht

Het KinderZorgHotel daagt uit om heerlijk aan het dwalen te raken.  Steeds ontdek je weer iets nieuws.  Dat geldt voor binnen en voor buiten en dan hebben we het nog niet eens over de schuur. Het blijft een spannende ontdekkingtocht, iedere dag weer.

Een familiereünie of lekker met vrienden en hun kinderen even weg? Of juist met het eigen gezin? Het kan allemaal in het KinderZorgHotel, want het hotel is geschikt voor vier tot achttien personen. Informeer naar de voorwaarden!