"Onze dochter heeft heerlijk gespeeld en wij kwamen ook tot rust"

Lees alle reacties »

Spelen en beleven

Van de ene verrassing naar de andere

Kinderen willen iets beleven op vakantie. Of ze nu gezond zijn of ziek.  Het KinderZorgHotel is daar helemaal op ingericht. Overal in en om het hotel vind je verrassingen. Een deur is nooit alleen maar een deur, maar je kunt er ook iets op zien. En een plafond biedt vaak uitzicht op een andere wereld.

Een grote uitdaging

Zowel binnen als buiten is er van alles om met elkaar te spelen, voor zieke en gezonde kinderen. Maar pas op. Niets is wat het lijkt. Er kan zomaar water ergens uitkomen. En achter iedere deur en om elke hoek wacht een nieuwe verrassing. Het hele KinderZorgHotel is een grote uitdaging waar steeds iets anders valt te ontdekken. Het belangrijkste van spelen en beleven in het KinderZorgHotel is misschien wel dat het verschil tussen ziek en gezond wegvalt. Iedereen speelt met elkaar en heeft met elkaar pret. Daar hebben we alles op aangepast en ingericht. Veel plezier.

Een familiereünie of lekker met vrienden en hun kinderen even weg? Of juist met het eigen gezin? Het kan allemaal in het KinderZorgHotel, want het hotel is geschikt voor vier tot achttien personen. Informeer naar de voorwaarden!