"Onze dochter heeft heerlijk gespeeld en wij kwamen ook tot rust"

Lees alle reacties »

Binnen

Samen spelen, wat je maar wilt

Bijna alle kinderen gaan het liefst naar buiten. Maar binnen spelen in het KinderZorgHotel is anders. Want veel van wat je normaal gesproken buiten doet, kan ook gewoon binnen. Schommelen bijvoorbeeld, of met water spelen, of … vul maar in. Waar het steeds om draait, is dat zieke en gezonde kinderen met elkaar plezier maken.

Lekker op de bank

Natuurlijk kun je ook met een boekje in een hoekje kruipen. Daar is alle ruimte voor. Of helemaal wegdromen bij je favoriete film op video. En er zijn spelletjes en knutselspullen. Een paar dagen binnen zitten in het KinderZorgHotel is echt geen straf. Integendeel.

Onbezorgd kind zijn

Aan alles is gedacht om met elkaar te ontspannen. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en ouders worden weer kind. Dat gebeurt elke dag weer in het KinderZorgHotel. Op de speelzolder, in de wegdroomkamer, de spetterbadkamer of het gamehol.

Een familiereünie of lekker met vrienden en hun kinderen even weg? Of juist met het eigen gezin? Het kan allemaal in het KinderZorgHotel, want het hotel is geschikt voor vier tot achttien personen. Informeer naar de voorwaarden!