"We konden onze zorgen delen met andere gasten. Dat was fijn".

Lees alle reacties »

Zorg in het KinderZorgHotel

Even vergeten dat je ziek bent

Het KinderZorgHotel biedt een zeer compleet verblijf, met werkelijk alles erop en eraan. Een prachtige entourage en anders dan waar dan ook. Maar het echte onderscheid met andere vakantieoorden zijn de zorgmogelijkheden voor ernstig zieke kinderen. Daarvoor zijn er de sfeervolle zorgkamers met alle mogelijke voorzieningen. Vergeten dat je ziek bent terwijl je ouders zich even geen zorgen hoeven te maken; daar gaat het om.

Geen zorg om de zorg

Het is mogelijk om verpleegkundige zorg in het KinderZorgHotel te organiseren. De intensiteit van deze zorg is helemaal afhankelijk van de behoefte van uw kind. Voor deze zorg kunt u zelf een verpleegkundige inschakelen. Als dat nodig is kan de verpleegkundige gebruik maken van de inpandige verpleegkundigenhotelkamer. Voor 24-uurszorg bijvoorbeeld of wanneer er altijd een slaapwacht bij de hand moet zijn. Wilt u gebruik maken van de diensten van specialistisch verpleegkundigen van KinderThuisZorg? Informeer naar de mogelijkheden.

Een familiereünie of lekker met vrienden en hun kinderen even weg? Of juist met het eigen gezin? Het kan allemaal in het KinderZorgHotel, want het hotel is geschikt voor vier tot achttien personen. Informeer naar de voorwaarden!